Pályázat

Tájékoztató

Kedvezményezett neve: BOLAX Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A BOLAX Kft. 2021. évi technológiai fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 39 849 687 Ft

A támogatás mértéke: 70,00%

A projekt tartalmának bemutatása: 
A projekt keretében beszerzésre került betonszivattyút, tandem hengert, homlokvillás targoncát, tűvibrátort és a multiflex zsalurendszert vállalkozásunk használatba vette, amellyel a társaság termelékenysége, a kivitelezési tevékenység szervezésének hatékonysága és a megépített épületek minősége jelentősen javult. Az újonnan beszerzett, korszerű eszközpark a társaság kivitelezési kapacitását megnövelte, nagyobb kivitelezési munkák gyorsabb és hatékonyabb megvalósítását tette lehetővé.

A gázüzemű targoncával szélsőséges terepviszonyok és időjárási feltételek mellett is el tudjuk végezni a rakodási munkákat. A nagy áteresztőképességű betonszivattyú alkalmazásával az építkezések helyszínén saját eszközzel megoldhatóvá  vált a beton továbbítása, a bedolgozási idő lerövidült és a betonozási munkák szervezése hatékonyabbá vált. A kis fordulókörrel rendelkező tandem henger alkalmazása épületalapok, útalapok tömörítését és az aszfaltozási munkáink gyorsabban, jobb minőségű kivitelezését teszi lehetővé. A PERI Multiflex zsalurendszerrel a monolit földémzsaluzási munkákat tudjuk gyorsan, korszerűen és az elvárt minőség biztosításával elvégezni. A jóminőségű betonlemezek kialakításhoz nélkülözhetetlenek az újonnan beszerzésre került tűvibrátorok, melyek a betont még folyékony állapotában légmentesítik, megelőzik a zárványok képződését, amivel jelentősen meghosszabbodik a vasbeton élettartama, javul a szilárdsága és terhelhetősége.

A projekt megvalósításával fenntartható munkahelyeket hoztunk létre, amelyeknél a munkavállalóink a legkorszerűbb technológia alkalmazásával nemzetközi szinten is versenyképes végterméket képesek előállítani. A korszerűsített eszközparkunk a kivitelezési munkák elvárt minőségben, rövidebb határidőre való teljesítése és a humán erőforrás kímélése mellett lehetővé teszi a környezetterhelés csökkentését is. A modern megmunkáló, hengerelő és rakodó géppark az alacsonyabb üzemeltetési fogyasztásával, kedvezőbb energiafelhasználással és a jobb minőség gyors elérésével szintén jelentős technológiai fejlődést, innovációt jelent a társaság számára.

Az innovációs fejlesztés eredményeként képesek vagyunk saját erőforrásokkal biztosítani a biztonságos, a szakmai előírásoknak maximálisan megfelelő munkavégzést, valamint a korszerű technológia alkalmazása csökkenti a tevékenységünk önköltségét, ennek köszönhetően növeli a kivitelezési munkáink jövedelmezőségét.

A projekt befejezési dátuma: 2021. 09. 03.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00504
Pályázó neve:   BOLAX Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-01198

Projekt címe:
 Munkahelyi képzések a Bolax Kft-nél

Támogatás összege:
20 305 486 Ft

Összköltsége:
20 305 486 Ft

A támogatás mértéke:
100 %

A projekt megvalósításának kezdete:
2020.03.01.

A projekt befejezése:
2021.05.25.

A projektről további tájékoztatás érhető el: https://www.euprojektek.hu/bolax