Technológiai Innováció Megvalósítása a BOLAX Kft.-nél

Technológiai Innováció Megvalósítása a BOLAX Kft.-nél Tájékoztató   Kedvezményezett neve: BOLAX Épitőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság projekt címe: Technológiai innováció megvalósítása a [...]

Tájékoztató

 

Kedvezményezett neve: BOLAX Épitőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

projekt címe: Technológiai innováció megvalósítása a BOLAX Kft-nél

A szerződött támogatás összege:                              30 000 000 Ft

A támogatás mértéke:                                                      49,59 %

a projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre került komplex zsalurendszert vállalkozásunk használatba vette, a folyamatos elektromos híradástechnikai fejlesztések miatt országosan létesülő új transzformátor alállomások, új távvezeték szakaszok kivitelezése során eredményesen használja.

A zsalurendszer alkalmazása a kivitelezési munkálatok során innovációt jelent a beruházás a környezetterhelés csökkentése szempontjából: a korábban alkalmazott faanyagú deszka zsaluzatok a kizsaluzás után nem voltak újra felhasználhatóak, és hulladékként jelentős környezeti és anyagi terhet jelentettek. Az  elektromos, híradás-technikai célú közműépítésre kompatibilis modern komplex zsalurendszer újrafelhasználhatósága miatt jelentős környezeti teher csökkentő, illetve a jelen kor technológiai elvárásainak megfelelő minőséget produkáló gyors, hatékony technológia.

 

Az innovációs fejlesztés eredményeként képesek vagyunk saját erőforrásokkal biztosítani a biztonságos, a szakmai előírásoknak maximálisan megfelelő munkavégzést. Emellett a technológia alkalmazása csökkenti a tevékenység önköltségét, ennek köszönhetően javítja az ilyen jellegű munkáink jövedelmezőségét.

 

A fejlesztés műszaki jellemzői:

  • az eszköz elektromos, híradástechnikai célú közműépítés kompatibilis komplex zsalurendszer
  • zsalurendszer felülete: 283 m2

 

a projekt befejezési dátuma: 2019.05.24.

a projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03248